własna drogeria kosmetyczna - jak otworzyć?

Szukasz porady lub opinii na dany temat? Dołącz do nas i znajdź odpowiedź na wszystkie interesujące Cię pytania.
Awatar użytkownika
Hildegarda1967

własna drogeria kosmetyczna - jak otworzyć?

Post autor: Hildegarda1967 »

Hej kochani :)
Jestem nowym użytkownikiem tego forum i bardzo się cieszę, że mogę być tutaj z Wami. Mam wielkie marzenie, aby otworzyć własną drogerię kosmetyczną. Uwielbiam kosmetyki i chciałabym dzielić się swoją pasją z innymi. Jednakże, nie jest to łatwe zadanie i potrzebuję Waszej pomocy. Szukam porad i wskazówek od osób, które już mają doświadczenie w prowadzeniu własnego biznesu. Szczególnie interesuje mnie temat hurtowni kosmetyków naturalnych, ponieważ chcę oferować swoim klientom produkty bezpieczne i przyjazne dla środowiska. Czekam na Wasze cenne rady i dzielenie się swoimi doświadczeniami. Dziękuję z góry za każdą pomoc!
inulka

Re: własna drogeria kosmetyczna - jak otworzyć?

Post autor: inulka »

Sprawdź sobie kosmetyki od Christian Laurent. Ja mam m.in rozświetlający peeling drobnoziarnisty do twarzy i jestem z niego bardzo zadowolona. Poza tym kupiłam sobie głeboko nawilżający krem przeciwzmarszczkowy z spf. Coś czuję, że polubię się z tą marką na stałę.
ODPOWIEDZ