Cześć!
Jak odpowiednio zabrać się za dezynfekcję pomieszczeń i jak to odpowiednio robić, jeżeli chodzi o skuteczność w działaniu i dokładność. Mam nadzieję, że z Wasza pomocą uda nam się znaleźć jakieś fajne urządzenie które to zadanie ułatwi. Pozdrawiam i liczę, że trochę temat się rozwinie
substancje szkodliwe
Dezynfekcja pomieszczeń - jak to robić?
Chcesz podzielić się opinią o konkretnej firmie? Daj znać.
Re: Dezynfekcja pomieszczeń - jak to robić?
Post autor: MikołajSz »
Akurat jeżeli chodzi o wybór sprzętu do dezynfekcji i jonizacji to warto tutaj zdecydowanie wymienić ofertę http://zdrowiaczar.pl/do-pomieszczen-de ... -2330.html gdzie go kupiliśmy. Przede wszystkim usuwa toksyny, bakterie i odświeża powietrze. Wydajność: 3500 mg/h, moc 50 W i usuwa skutecznie wirusy, drobnoustroje chorobotwórcze, grzyby i pleśni.
Post autor: Dałoś »
No też z tego urządzenia korzystamy i naprawdę fajnie się sprawuje, przede wszystkim to sprzęt za naprawdę rozsądne pieniądze. Obsługa profesjonalna i chętna do pomocy, wszystko na odpowiednio wysokim poziomie. Do tego niezła wydajność i moc. Dla mnie jak najbardziej okey i pewnie przy nim zostaniemy na dłużej
Post autor: Mileśka »
Super, dzięki za pierwsze podpowiedzi! Na pewno postaram się sprawdzić co i jak!Dałoś pisze: ↑13 cze 2021, 20:04 No też z tego urządzenia korzystamy i naprawdę fajnie się sprawuje, przede wszystkim to sprzęt za naprawdę rozsądne pieniądze. Obsługa profesjonalna i chętna do pomocy, wszystko na odpowiednio wysokim poziomie. Do tego niezła wydajność i moc. Dla mnie jak najbardziej okey i pewnie przy nim zostaniemy na dłużej
Post autor: Nastoś »
Jeżeli skuteczna dezynfekcja pomieszczeń to jak najbardziej warto tutaj zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną właśnie przez http://zdrowiaczar.pl/do-pomieszczen-de ... -2330.html u których będziecie mogli znaleźć szeroki wybór urządzeń do dezynfekcji pomieszczeń, ozonatora i jonizatora to jak najbardziej warto zwrócić uwagę własnie na "Do Pomieszczeń Dezynfekujący Wirusy Ozonator Generator Ozonu Domowy Antybakteryjny Dezynfekcja" w dobrej promocyjnej cenie. Działa poprawnie, spora wydajność i jednak bezpieczeństwo pomieszczeń.