Witam, czy będziecie mi w stanie powiedzieć na jaki program CAD warto będzie postawić do codziennej pracy przy projektach budowlanych i drogowych. Zależy mi na profesjonalnym podejściu, dobrej cenie za licencję oraz wsparciu szkoleniowym na początku, aby sprawnie sie w niego wdrożyć. Pozdrawiam i dziękuję za spostrzeżenia.
plantacja rokitnika
Jaki CAD wybrać do pracy?
Chcesz podzielić się opinią o konkretnej firmie? Daj znać.
Re: Jaki CAD wybrać do pracy?
Post autor: Kronek »
W takim razie możesz na przykład przetestować sobie ZwCAD 2023, który przede wszystkim jest rozwijany i jednocześnie pozostaje konkurencyjną alternatywą dla najpopularniejszego programu na rynku. Dostępny w wersji 32 i 64 bitowej, do tego z bazą nakładek jak m.in ZwTraffic oraz ZwGeo. Warto sprawdzić i podjąć ostatecznie przemyślną decyzję w tym zakresie.
Post autor: Kruk55 »
Tutaj jak najbardziej mogę się zgodzić, że jednak szukając sprawdzonego rozwiązania należy pójść w kierunku jakości i wysokiej wydajności, odnośnie samego programu to możesz sprawdzić sobie m.in zwcad o którym pisze poprzednik to dobra alternatywa do tego najbardziej popularnego programu, obsługuje duże pliki rastrowe i wektorowe, do tego w wersji32 i 64 bitowej
Post autor: DariuszMoz »
Będąc na etapie poszukiwań dobrego programu do tworzenia rozbudowanych projektów to weź pod uwagę zwcad 2024. Dostępne są zarówno wersje 32 i 64 bitowej, do tego jest opcja do obsługi plików w formacie DWG oraz DXF, jednocześnie w formacie DWG2018. Najlepiej będzie go przetestować przez 30 dni za darmo i po prostu podjąć przemyślaną decyzję.