M5 studio filmowe opinie
Chcesz podzielić się opinią o konkretnej firmie? Daj znać.
- ixi
M5 studio filmowe opinie
Hej. Moja firma potrzebuje konkretnej reklamy i szukam firmy, która zajmuje się na co dzień produkcją filmów reklamowych na większa skalę. Znacie jakieś sprawdzone agencje reklamowe? Może tę znacie https://m5film.pl/ ?
- arti
Re: M5 studio filmowe opinie
Ja od siebie mogę polecić tę firmę m5 Korzystałam z niej przy produkcji reklamy dla swojego sklepu i przyznam szczerze, że nie spodziewałam się aż tak zaskakującego efektu końcowego. Majstersztyk. 

- ine
Znam tę firmę M5. Z tego co wiem, to wyprodukowali już ponad 500 reklam do telewizji. Wiedzą, jak poprowadzić produkcję od A do Z. Kreatywnie. Profesjonalnie. Z efektem wow.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:19 przez ine, łącznie zmieniany 1 raz.
- inka
Ja również pozwoliłam sobie zajrzeć na ich stronę i nie ukrywam, że bardzo mnie ich oferta zainteresowała. Szczerze mówiąc, przydałaby mi się taka reklama mojej firmy, więc chyba nie będę się dłużej zastanawiać. Przekonujecie mnie do M5
- kotmoc
Bardzo szanuje takie firmy jak m5, ponieważ biorą pod uwagę zdanie klienta i starają się, żeby był w pełni zadowolony. Przed przystąpieniem do projektu, szczegółowo wypytują nas o nasze preferencje i o finalną wersję reklamy.