Najlepsze konto dla studenta
Chcesz podzielić się opinią o konkretnej firmie? Daj znać.
- kasiunia
Najlepsze konto dla studenta
Okazuje się ,że większość banków w Polsce, które liczą się na rynku ma w swojej ofercie konto dedykowane dla studentów - dla młodych.Szukając takiego konta dla naszej córki udałam się do naszego banku - do Millenium i okazało się ,że jest tam dostępne konto 360 student - konto właśnie dla studentów.Większość rzeczy jakie trzeba opłacać w innych bankach tutaj są za darmo. Zresztą można porównać sobie konta w internecie. pzdr
- Irma
Re: Najlepsze konto dla studenta
A ja mam nieco inne pytanie, orientujecie się, czy któryś bank ma w swojej ofercie konto dedykowane dla nastolatków? Chodzi o dziecko w wieku 14 lat i o możliwość przelewania mu tam kieszonkowego.
- opiekunnestbank
Post autor: opiekunnestbank »
Szanowna Pani, dobrym wyborem na konto dla nastolatka będzie oferta Nest Konta Samodzielnego w ramach Nest Konta w Nest Banku. To darmowe konto bankowe, w ramach którego za 0 zł oferujemy: założenie i prowadzenie konta, przelewy krajowe Elixir, wpłaty gotówki w PLN w ponad 2800 wpłatomatów sieci Euronet, wydanie i używanie jednej karty płatniczej, wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce oraz wpłaty i wypłaty gotówki w oddziałach banku. Konto można otworzyć na kilka sposobów:Irma pisze: ↑16 gru 2019, 17:36 A ja mam nieco inne pytanie, orientujecie się, czy któryś bank ma w swojej ofercie konto dedykowane dla nastolatków? Chodzi o dziecko w wieku 14 lat i o możliwość przelewania mu tam kieszonkowego.
- w trakcie rozmowy video (wystarczy dokument tożsamości oraz komputer z kamerą i mikrofonem - czas aktywacji nawet do 5 minut),
- składając wniosek przez stronę internetową (wystarczy wykonać przelew ze swojego konta w innym banku, a konto będzie aktywne nawet w 15 minut),
- poprzez kuriera (konto aktywne nawet w 5 dni, wystarczy podpisać dostarczoną umowę),
- w oddziale (uprzednio składając wniosek online lub od razu udając się do oddziału).
Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.
Pozdrawiam,
Opiekun Klienta Nest Bank
nestbank.pl
- Arrek
Są specjalne konta właśnie dla studentów i takich bym szukał. Warunki powinny być bardzo dobre, bo bank będzie chciał żeby student po okresie studiów pozostał przy tym samym banku:) Na pewno jest szansa na jakieś pieniądze na start, a te się przydadzą z pewnością. Sprawdźcie sobie ofertę Banku Millennium na stronie https://www.kontomaniak.pl/bank/millennium-bank także opisują tu inne banki i ich aktualne oferty, nie tylko dla studentów.
ławostół eryk
ławostół eryk
- liska
Warto na pewno zastanowić się nad kontem oszczędnościowym. Dzięki temu można bowiem wiele zyskać. Tutaj https://pozyczkaposzukiwana.pl/oferty/k ... dnosciowe/ jest wiele ciekawych propozycji. Warto się tam rozejrzeć i porównać oferty, aby swoje pieniądze ulokować w dobrym miejscu i żeby oczywiście przynosiły zyski.
Post autor: Antoś »
Jakiś czas temu przeglądałem oferty kont bankowych, w celu założenia rachunku oszczędnościowo-rozliczeniowego. Obecnie można znalezc mnóstwo ofert, których w różnym stopniu różnią się od siebie i oferują rózne udogodnienia. Dlatego polecam Wam przeczytać artykuły ze strony https://alebib.pl/ranking-kont-osobistych/.
Post autor: Rozumłek »
Oblicz sobie za pomocą kalkulator konto oszczędnościowe https://www.toyotabank.pl/dla-ciebie/ko ... alkulator/ co Ci się bardziej opłaca. Ja oczywiście podrzucam link do mojego banku (opłaca się jak masz auto przede wszystkim), ale porównaj sobie z inymi dobrymi bankami jak getinbank czy mbank
Post autor: Menuts »
RankingBankowy.pl to strona, której można zaufać w kwestii wyboru konta firmowego. Dzięki szczegółowym i rzetelnym porównaniom, każdy przedsiębiorca może szybko znaleźć ofertę idealnie dopasowaną do swoich potrzeb. Strona regularnie aktualizuje informacje o dostępnych kontach, co gwarantuje, że zawsze masz dostęp do najnowszych danych. Korzystając z RankingBankowy.pl, zyskujesz pewność, że Twoje firmowe finanse są w dobrych rękach i że podjąłeś najlepszą możliwą decyzję.