Praca jako stylistka paznokci
Chcesz podzielić się opinią o konkretnej firmie? Daj znać.
Praca jako stylistka paznokci
Post autor: Anżela »
Marzy mi się taka praca, jako stylistka paznokci. Ale wiele osób mówi mi, że tyle tych salonów jest już i że trudno będzie mi się przebić. Z drugiej jednak strony - niby jest dużo salonów, a jednak kolejki są dość spore. A ja wiem, że dobrze bym się w tym sprawdziła, lubię to robić, wydaje mi się, że całkiem nieźle mi to wychodzi. No i pracuję na dobrej jakości lakierach - od Victoria Vynn
Re: Praca jako stylistka paznokci
Post autor: Tośka456 »
Zacznijmy od tego, czy zainwestowałaś w szkolenia? Jest sporo dziewczy, to prawda, ale nie każda jest po szkoleniach, nie każda umie pięknie opracować skórki i nie każda zna różne metody stylizacji. Poszłabym przede wszystkim w podstawy oraz najmodniejsze sezonowo metody. Skoro używasz Victoria Vynn to warto wejść na ich strony na FB czy Instagramie i poszukać informacji o kursach. Dziewczyny fajnie przekazują ogrom wiedzy, są mega profesjonalne a atmosfera na szkoleniach sprawia, że ja wracam tam regularnie <3 dodatkowo możesz wejść na YouTube tam też są róznę fajne tutoriale, zawsze się możesz jeszcze pouczyć nowych rzeczy