Ostatnio mój internet chodzi bardzo wolno. Zrobiłem szybki test jakości połączenia internetowego tutaj https://www.predkosc.pl/ i wychodzi na to, że mój internet chodzi zdecydowanie za wolno. Nie mam pomysłów na to co może być tego powodem. Jak możecie mi coś doradzić to koniecznie dajcie znać. Liczę tutaj na waszą pomoc.
ogrzewanie gazowe koszty forum
Problem z internetem
Chcesz podzielić się opinią o konkretnej firmie? Daj znać.
- pizzafun
Re: Problem z internetem
Jeśli chodzi o problemy z dostępem do sieci to internet w Siemiatyczach w wykonaniu operatora Koba nie przysporzy nam zbyt wielu problemów. Operator słynie z braku awarii i bardzo małej ilości przestojów w dostępnie, jeśli do tego dodamy rozsądnie skrojoną ofertę to na końcu otrzymamy jednego z lepszych dostawców w całym regionie.
- jakub
Re: Problem z internetem
Ja tak samo, zdecydowałem się w końcu na internet mobilny dla firm i żaluję że wcześniej się na to rozwiązanie nie zdecydowałem tym bardziej że to wygodny dostęp do sieci na urządzeniach mobilnych, żeby korzystać z internetu wystarczy karta SIM wpięta na przykład do modemu USB.Dorian pisze: ↑12 mar 2020, 21:42 Ja też zmieniłem dostawcę i z aktualnej usługi jestem bardzo zadowolony.