Tomaco opinie
Chcesz podzielić się opinią o konkretnej firmie? Daj znać.
- ixi
Tomaco opinie
Cześć. Poszukuje firmy, która oferuje dostawę maszyn do kucia metali takich jak prasy śrubowe i korbowe. Jeżeli macie coś sprawdzonego w zanadrzu, to chętnie poznam wasze opinie. Znalazłam w necie https://tomaco.pl/
- arti
Re: Tomaco opinie
Tomaco-Intro od 1990 roku zaopatruje zakłady przemysłowe w narzędzia, maszyny i urządzenia oraz nowoczesne rozwiązania technologiczne do obróbki plastycznej metali. Myślę, że spokojnie możecie skorzystać z ich oferty.
- ine
Też słyszałam o Tomaco wiele dobrego. W ich ofercie znajdziecie też prasy mechaniczne oraz hydrauliczne i towarzyszące im systemy alimentacyjne – transfery oraz linie podające do blach.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:20 przez ine, łącznie zmieniany 1 raz.
- kil
Jeżeli interesuje was światłowodowa wycinarka laserowa, to tam na pewno znajdziecie ku temu najlepsze rozwiązanie. Słyszałam, że Tomaco mają wiele możliwości w tym temacie, zarówno dla dużych i mniejszych przedsiębiorstw.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:25 przez kil, łącznie zmieniany 1 raz.
- kiser
O tak, słyszałam o maszynie, która została stworzona z myślą o przedsiębiorstwach, których proces technologiczny wymaga użycia wycinarki laserowej, ale infrastruktura zakładowa nie pozwala na zastosowanie pełnowymiarowej maszyny. Fajna firma Tomaco.!
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:27 przez kiser, łącznie zmieniany 1 raz.
- kotmoc
Wiem coś o tym, ponieważ niestety moja firma nie była w stanie sobie pozwolić na światłowodową wycinarka laserowa do rur i profili, dlatego w tym celu inżynierowie zaprojektowali w pełni funkcjonalną i bezpieczną wycinarkę z jednym stołem, co pozwoliło ograniczyć długość maszyny do zaledwie 5,7m a szerokość do 4,0 m Jestem zadowolony z Tomaco!
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:29 przez kotmoc, łącznie zmieniany 1 raz.
- omo
Ja również przymierzam się do skorzystania z tej firmy Tomaco, ponieważ właśnie jestem zainteresowana wycinarką światłowodową do swojej firmy. Na pewno skorzystam z waszych propozycji. Dzwoniłam już tam i też uzyskałam wyczerpujące informacje.
- kasia
Nie znam się na tej całej hydraulice, dlatego liczę na waszą pomoc. Chodzi o to, żeby na działce zamontować dwa zbiorniki hydroforowe , jeden mniejszy, do picia, drugi większy, do podlewania i innych prac, kiedy zamykają wodę. Problem polega na tym, że nie wiem, gdzie to wybierać. Czy możecie mi pomóc? Fajnie byłoby, żebyście wskazali marki od razu.