Współpraca ze spedytorem

Chcesz podzielić się opinią o konkretnej firmie? Daj znać.
Kuraś

Współpraca ze spedytorem

Post autor: Kuraś »

Macie może jakieś namiary na sprawdzonego spedytora? Kogoś, kto będzie ogarniał zlecenia na duże transporty? Mam do dyspozycji duży samochód i z chęcią bym przygarnął trochę fajnych zleceń od kogoś, z kim warto współpracować. Miałem już do czynienia z jakąś agencją, ale płatności zawsze były po terminie. Trochę to nerwów kosztowało.
Norbiś

Re: Współpraca ze spedytorem

Post autor: Norbiś »

Moim zdaniem lepiej mieć kontakt z jakimś dużym spedytorem. Oni zawsze mają najwięcej zleceń, często maja stałych klientów. No i raczej to bardziej stabilne firmy, jeżeli chodzi o płatności. Z małą firma mogą być w przyszłosci problemy. Lepiej od razu o tym myśleć i się zabezpieczyć. Wybrać dużego :)
DariaŃ

Post autor: DariaŃ »

Mój brat współpracuje z Route4U. Jest mega zadowolony bo zleceń dużo, trasy fajnie zaplanowane, płatności w terminie. Widać, że ta współpraca sprawia mu przyjemność, zawsze lubił spędzać czas za kółkiem i zwiedzać świat. Spróbuj może cały czas szukają nowych wpółpracownikó.
Kuraś

Post autor: Kuraś »

DariaŃ pisze: ↑24 cze 2021, 20:07 Mój brat współpracuje z Route4U. Jest mega zadowolony bo zleceń dużo, trasy fajnie zaplanowane, płatności w terminie. Widać, że ta współpraca sprawia mu przyjemność, zawsze lubił spędzać czas za kółkiem i zwiedzać świat. Spróbuj może cały czas szukają nowych wpółpracownikó.
Dzięki za polecenie. Faktycznie całkiem interesująca firma. Jak widzę to mają sporo po europie, wiec bardzo mi to pasuje. Zobaczymy jak z warunkami. Na razie po pierwszej rozmowie jest bardzo ok. A jak faktycznie płatności będą terminowe, to dla mnie super. Większy spokój.
ODPOWIEDZ